Gönderen : ShiroYasha Nisan 21, 2014

Mekakucity Actors'ün ilk bölümü çevrilmiştir, iyi seyirler dileriz. 
Çeviri: ShiroYasha


{ 3 yorum... read them below or Comment }

  1. Seriler içerisinde ilgimi çeken yegane seri -ki güncelde takip ettiğim ve Shaft etiketini ve bir kaç faktörü daha görünce izlememek gibi bir şansım kalmadı. Sezonun keyif veren yapımlarından biri oldu.

    Çevirdiğinizi görmekte güzel. Kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. İlk bölüm çok fazla fikir vermesede güzeldi. Zaten shaft olduğu için gözüme kestirmiştim bu seriyi. Dp de kodlu altyazısını koymanız çok iyi olmuş. Ben softsub arşivciyim mümkün olduğunca, ondan çok iyi oldu :) Şahsen her zaman Commie yi beklemeniz ve kodlu altyazı vermeniz taraftarıyım. Birde basit bir romaji kareoke harırlasanız güzel olur. Öyle cafcaflı olması gerekmiyor sadece zamanlamaya göre hece vurgusu olsa kafi :) Çeviri iyidi ama hani hata var mıydı derseniz http://i.hizliresim.com/YPl77a.png bu var sanırım sadede gelirsek olması lazım. Tabi bu dp deki altyazı fansub hazırlarken encoder düzeltmiş olabilir. Yani burada hatasız dp de hatalı olabilir :) İlk bölüm için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler bildiriminiz için :) Aslında o saadet benim hatam maalesef, çevirirken uzun lafın kısası tarzı bir şey yazmak aklıma gelmedi, onun da böyle olduğu aklımda kalmış ondan dolayı bir hata oldu. Geçmişten dersimizi aldık, horrible çok problem çıkartabiliyor, o yüzden geç olsun sorunsuz olsun diye diğerlerini bekleyeceğiz :) Çeviri geciktiğinden ötürü (dün 2. bölümü çıkarttı commie mesela) karaoke işiyle uğraşamadım ancak Commie'nin bu yaptığı tarz da baya hoşuma gidiyor benim, ayrıca baya uğraş verici olmuş yine de. Ama fırsat bulabilirsem bir de timing işine bakabilirim :)

    YanıtlaSil

- 2014 Momiji Subs - - Powered by Blogger - -